Rakkaudesta koiraan olet valmis antamaan paljon itsestäsi. Nämä ihanat olennot tuovat vilpittömyyden ja aidon teeskentelemättömän välittämisen elämääsi.  Sinä annat välittämistä ja saat kaiken ainakin kaksinkertaisena takaisin. Koirat muovaavat elämääsi ja arkeasi. Sinun elämäsi on astetta enemmän tässä ja nyt. Elämäsi on astetta enemmän epäsiisti ja vaatteesi astetta enemmän karvaisia. Sinulla on koira, rakastat koiria ja se kaikki vaikuttaa elämään kovin monin tavoin.

Aitous on asia, jota arvostan valtavasti koirissani. Oikut eivät ole piilossa, vaan elämä on konstailemattomasti läsnä. Se on koiraihmistenkin ihana piirre. Me emme turhaan välitä pienistä, kun koirien avulla olemme oppineet näkemään hieman suuremman kokonaiskuvan aidosta elämästä. Puhdasta olohuonetta tärkeämpää meille on aidosti läsnäoleva ja eloisasti sykkivä sydän. Rakkaudesta koiriin olen oppinut, mitä on aitous ja vilpittömyys.

Koirat merkitsevät rytmiä, rauhaa ja säännöllisyyttä. Koirat ovat kodin ydintä ja kotia pitää vaalia. Koti on pesä. Kodissa on rytmi ja turva. Koira ei ole onnellinen ilman turvaa sekä hoivaa. Samalla se tarjoamasi turva ja hoiva rytmittävät omaa elämääsi. Koirien avulla sinunkin kotisi on enemmän pesä täynnä aitoa välittämistä, turvaa ja aitoa elämän sykettä.

Koirat pitävät minut jatkuvassa liikkeessä. Satoi tai paistoi, minä laitan nokkani ulos luontoon. Yhdessä nautimme raikkaasta ulkoilmasta olipa ulkona pureva pakkanen tai paahtava helle. Luonto on osa minua, koska rakastan koiria. Minä en keksi tekosyitä sisällä pysymiseen, koska ulos mennään jokatapauksessa. Koirat tarkoittavat virkeyttä ja eloisuutta. Minä olen oppinut koiriltani, että turhasta ei valiteta.

Rakkaus koiriin on rakkautta oikeaan elämään. Kiitos ihanat koirani kaikesta siitä ihanasta, mitä elämääni tuotte. Yksi teistä on nyt kipeä ja aina silloin tajuan kuinka rakkaita olette jokainen teistä.

Rakkaudesta koiraan minun elämäni on aikamoisen vauhdikasta ja täydempää kuin elämäni olisi ilman koiria. 

 

Facebook Comments