Koirien hammaskivi on ikävä ja hyvin yleinen ongelma. Tähän ongelmaan on olemassa hyvin helppo ja toimiva ratkaisu. Uskokaa tai älkää koirille ei tule yleensä lainkaan hammaskiveä, kun koiran juomaveteen on sekoitettu omenaviinietikkaa. Omenaviinietikkaa on helppo lisätä koiran juomaveteen ja koirat oppivat juomaan omenaviinietikalla terästettyä vettä aivan helposti. Eli sen säännöllinen käyttö on todella helppoa. 

Omenaviinietikka voi olla koiralle avuksi myös muutoin kuin hammaskiven torjunnassa. Se voi auttaa koirissa myös värjäymien vähentämisessä. Se auttaa oikean pH tasapainon säilyttämisessä ja voi vähentää hiivan muodostumista. Omenaviinietikkaa voi lisätä myös shampooseen.

Varmin apu omenaviinietikasta on kuitenkin hammaskiven torjunnassa. Omenaviinietikkaa voi lisätä juomaveteen säännöllisesti käytettynä teelusikallinen litraa kohden. Omenaviinietikan pitää olla helposti ja isossa kanisterissa tarjolla, jotta sen käyttö on säännöllistä. Säännöllinen käyttö on taas toimivuuden edellytys. Olen nähnyt omakohtaisesti 16-vuotiaita kääpiökoiria loistavin hampain, joilta ei koko elinaikanaan ole poistettu hammaskiveä, koska ne ovat juoneet omenaviinietikalla terästettyä juomavettä koko ikänsä.

Omenaviinietikka on oiva apuväline hammaskiven torjunnassa, kuten tässä mallia näyttää Multi Ch Kumi Kian Simply irresistiple, joka on jo veteraani eikä siltä koskaan ole tarvinnut poistaa pienintäkään määrää hammaskiveä.

Reese stone

Facebook Comments