Elämässä sattuu joskus kasvattajillekin suuria muutoksia. Muuttuneen elämäntilanteen takia joudun etsimään muutamille koirilleni uudet rakastavat kodit. Yksi uutta omaa rakastavaa kotia etsivä koira on vajaa kaksi vuotias ihana saluki narttu Bambi. Linkin voi jakaa ja sopiville vastuullisille kotiehdokkaille voi myös kertoa Bambista. 

Bambi on hyvin kultainen ja kiltti koira. Neitokainen on sisällä ihan oikeaa prinsessa ainesta ja nauttii makoilla sohvalla. Ulkona mennään eikä meinata. Bambi nauttii ulkoilusta ja vapaana juoksemisesta. Bambi antaa ottaa yleensä itsensä melko hyvin kiinni ja on reipas ulkoileva peloton vinttikoira. Tällä ihanalla saluki prinsessalla on myös kosolti huumorintajua ja veijarimaista otetta elämään tyylikkään hillityn ulkokuoren alla.

Bambi on tottunut autoiluun ja muihin koiriin sekä ihmisiin. Se tulee erinomaisesti toimeen kaikenlaisten ja kokoisten koirien sekä ihmisten kanssa. Tämä rakastettava koira nauttii myös yksin olosta, eli  Bambi sopeutunee myös ainoaksi koiraksi. Bambi on luonnostaan hyvin lempeä ja kiltti. Toki neitokainen rakastaa varastella pöydältä herkun kenenkään huomaamatta ja onpa kitaan löytäneet tiensä myös joskus muutama hampaita kiinnostava esine, vaikka mikään täystuho Bambi ei ole.

Bambilla on lievä alapurenta, jonka vuoksi Bambista ei ole näyttelykoiraksi, vaikka muuten Bambi on todella kaunis koira. Tämä ihana tyttö etsii sitä ihanaa omaa ihmistä. Bambin voi ottaa sopivan kotiehdokkaan löytyessä koeajalle, jotta voi varmistua, että kemiat puolin ja toisin toimivat. Jos sinua kiinnostaa ihana Bambimme, ole yhteydessä ja kerron mielelläni lisää. Tiedustelut Juha Kares 040-910 3774 tai juha@chicchoix.com

Facebook Comments