Kunkin luennon osuus on noin 2 tuntia sisältäen artikkelin (tai kaksi) julkaisuoikeuden ko. aiheeseen sekä kurssimateriaalin. Kysy myös muita kokonaisuuksia!


Koiran jalostus ja kasvatus on paketteina I-III, jolloin voidaan luoda kestävä pitkäjänteinen paketti kasvattajapäiville, jolloin osiot täydentävät toisiaan vuodesta toiseen. Kasvattaja yms. päiville voidaan tilata koko päivän ohjelma, jolloin päivään kuuluu 4 luentoa (pituus yhteensä n.7  h.)  Mikäli ohjelma pidetään kaksipäiväisenä, kuuluu mukaan koko osio I, II tai III plus yksi valinnainen luento koiran tyyppi ja rodun ymmärtämisosiosta tai koiran rakenne ja liikkeet osiosta. Vähimmäismääränä luennot voidaan tilata, kun luentoja tilataan kaksi (kesto n. 4 h). Tällöin luennot voidaan nivouttaa päivän muuhun ohjelmaan.

Koirien tyypit ja rodun ymmärtäminen

Osiosta voidaan tilata luento tai luentoja liitettäväksi muihin ohjelmiin. Tyyppi ja rodun ymmärtäminen -osio on myös itsessään kurssi, joka vastaa kokopäiväohjelmaa pituudeltaan harjoituksineen n. 7 h.

Koiran rakenne ja liikkeet

Osiosta voidaan tilata luento tai luentoja muihin ohjelmiin. Rakenne ja liikkeet -osio voidaan pitää myös kokopäiväohjelmana, jolloin pakettiin kuuluu 4 vapaasti valittavaa luentoa.