Norjasta saapui uusi vahvistus “kuolaleukojemme” alajaostoon. Tällä toimenpiteellä varmistetaan, että kuola ja hengenpelastajien kiintiö taloudessamme säilyvät, kun ihana Zack palaa kotiin Ruotsiin. Pitäähän sitä itseään kunnioittavassa taloudessa korkealla mäellä olla kaksi kaunista hengenpelastajaa tulevan talven varalle. Tervetuloa kotiin Hertta.

Britt Norjassa on Bernegårdens kennelissä pitänyt silmänsä auki, jos siellä suunnalla syntyy kookkaan ja kauniin oloinen lupaava lyhytkarvainen bernhardilainen tyttö. No sellainen sitten syntyi ja nyt oli pennun Bernegårdens Native Dancer aika muuttaa Suomeen. Nimeksi lapsoselle tuli tietysti Hertta. Kiitos Morten ja Eli Sterri ihanan Hertan Suomeen tuomisesta. Uusi tapaus on reipas ja suloinen epeli. Oma parempi puoliskonikin otti asian ihmeen rauhallisesti.

Nyt meille molemmille piisaa oma hengenpelastaja ja taloutemme status sekä turvallisuus luokitus nousee huomattavasti. Viimeaikaisten runsas lumisten talvien aikana on suorastaan vastuutonta, jos perheissä mäkisillä tai kallioisilla seuduilla ei ole omaa hengenpelastajaa. Viime talvet Helsingin keskustassakin ovat olleet niin lumisia ja lumityöt niin heikosti tehtyjä, että taidan ottaa Eveliinan ja Hertan mukaan keskustaankin tammi-helmikuussa.

Kuvassa suloinen Bernegårdens Native Dancer (Ch Bernegårdens Call Me Crazy x Ch Bernegårdens Vanilla Sky)

Facebook Comments