Ihanat ja reippaat skotlanninhirvikoira vaavit ovat tulleet luovutusikään. Ensimmäiset pienokaiset ovat jo lähteneet ja viikonloppuna vasoja kotiutuu lisää omiin koteihin. Isossa pesueessa on vielä yksi urhoollinen seikkailija vailla omaa kotia. Suuri seikkailija “Batman” sai nimensä jo heti syntymähetkellä, koska tällä jässikällä oli selvä Batmanin kuvio eturinnassa.  Se oli siinä ja nimihän on enne. “Batman” on pojista pienin, vaan ei lainkaan vaatimattomin. Tämä reipas taapero on pentueensa rämäpää ja aina valmiina seikkailemaan. 

“Batman” on kiinnostunut ympäristöstä ja taitaapa tietää, että nimi velvoittaa kokonaisen kaupungin Gotham Cityn järjestyksen pitoon. Tämä skotti juoksee ja viilettää jo nyt ympäri tiluksia. Saattaisi olla, että “Batmanissa” olisi vaikka suuren maastojuoksijan ainesta. Bill Finger tiesi mitä kirjoitti. Taidanpa minäkin vanhana kasvattaja tietää, että tässä herrassa riittää karismaa ja olemusta täyttämään yhden rakastavan kodin tarpeet moniksi vuosiksi.

“Batman” on suuri seikkailija ja se kiitää jo nyt ympäri pihaa valmiina seikkailuihin. 

Touhuamisen jälkeen “Batmanista” kuoriutuu esikuvansa mukaan oikea aito skotlantilainen herrasmies, joka käpertyy syvään uneen. Sehän skotissa on parasta. Samassa paketissa löytyy villi ja vapaa uljas koirien kuningas, mutta seuraavassa hetkessä esiin kuoriutuu sisällä täysin tyynen arvokas aristokraatti. Unten mailla syvässä unessa jalat vain välillä hötkyvät, kun unissa eletään suuria seikkailuja pihan laidalla uudelleen rikollisia pyydystäen, näiden korvikkeena sisarukset käyvät mainiosti. “Batman” on juuri skotti ihanimmillaan ja sen sielukkuus saa sydämen pamppaamaan rinassa. Mikään ei ole tärkeämpää aidossa aristokraattisessa skotissa kuin arvokas, tyyni ja sielukas luonne. Se pitää näkyä myös ilmeessä ja “Batman” on ihana esimerkki tästä.

Skotin ilmeessä ja luonteessa pitää olla jaloutta ja arvokkuutta,mutta samalla urheutta sekä tyyntä määrätietoisuutta sekä voimaa. Sitä kaikkea huokuu “Batmanin” ilmeestä jo tässä kuvassa pojan ollessa kokonaista kuusi viikkoa vanha.

“Batman” kuten kaikki rakkaat Skotlannin uljaimmat vinttikoirat tarvitsevat ulkoilusta nauttivan kodin. Nämä ihanat turmeltumattomat ja vuosisataiset koirat nauttivat vapaasta liikkumisesta turvallisessa ympäristössä. Ei ole olemassa kauniimpaa näkyä kuin ylväs  skotti juoksemassa villinä ja vapaana. Siitä tulee nauttimaan “Batmankin.” Toinen tärkeä edellytys laadukkaalle skotlanninhirvikoiran elämälle on rakastava ja huolehtiva lämmin koti. Kodissa on tarjolla rakkautta ja pehmeästi asetettuja, mutta määrätietoisia, rajoja. Skotti kiintyy lujasti omiin ihmisiin ja näille rodun sielukkuus aukeaa aivan erityisellä tavalla.

“Hetkinen, mikä se siellä viiletää?” Nyt pitää pohtia puuttuako asiaan vai ei. “Batman” on myös ihanan harkitseva pienokainen, joka kohta ei ole niin pieni.

Mikäli sinua kiinnostaa suuri seikkailija alku “Batman” sekä uskot, että pystyisit tarjoamaan rakastavan kodin pojalle voit kysellä herrasta lisää. “Batman” etsii lähinnä kodin rakkaasta lemmikistä tai mahdollisesti juoksuista hieman kiinnostunutta kotia. Chic Choix Dhulert Eastbourne on eläinlääkärin tarkistama ja reipas pentu. Sillä on erittäin hyvä luonteiset ja tervettä elämää eläneet uljaat vanhemmat. Toivon mukaan ihana “Batman” saa elää samanlaista elämää omien rakkaiden ihmisten kanssa.

“Batmanista” voit tiedustella lisää Viveca Lindqvistiltä puh: 050 – 387 2435 tai Juha Kares puh: 040 – 910 3774

 

 

 

 

Facebook Comments