Juhan luentotilaisuuksiin osallistuneena voin vilpittömästi suositella niitä kaikille koirien kasvatuksesta, jalostuksesta ja näyttelytoiminnasta kiinnostuneille. Hänen valoisa ja energinen olemuksensa tekee luennoista mielenkiintoisia ja mukaansatempaavia. Vuosien kokemus eri koirarotujen kasvattamisesta näkyy hänen valtavasta tietomäärästä jonka hän viestittää ihastuttavalla innostuksella kuulijoilleen aina uudestaan ja uudestaan. Itse olen ollut monella luennolla ja aina olen oppinut paljon uutta ja mielenkiintoista kasvatuksen saralta, unohtamatta hänen menestyksekästä näyttelyuraansa tuomarina ja näytteilleasettajana, josta on riittänyt paljon opettavaista kerrottavaa kuulijoille.

– Jaana Casagrande, Piccolinin Kennel –

Luennoillaan Juha Kares puhuu termein ja esimerkein, jotka tuorekin koiraharrastaja ymmärtää. Kokeneille kasvattajille, ulkomuototuomareille, näytteilleasettajille, eläinlääkäreille, kaikille meille villakoiranmetsästäjille luentojen anti on sisällöllisesti runsas ja ilmapiiriltään niin harrastajien kuin ammattilaistenkin ryhmähenkeä vahvistava.

Avoimena ja herkkänä henkilönä Juha Kares antaa tilaa yleisön kysymyksille ja myös vastaa henkilökohtaisesti jokaiselle oman kokemuksensa tuomalla varmuudella. Pedagogin taidoillaan hän sitoo kuulijansa tiukasti penkkiin. Persoonallinen kerronta tempaa mukaansa. Aika kuluu kuin siivillä ja luennon loputtua haluaa lisää ja jopa saman uudelleen, kuten allekirjoittanut.

Elämä koiraharrastuksen parissa kaipaa tuon tuostakin tukea. Selkeän tiedon lisäksi Juha luo luentotilaisuuksiinsa iloisen ilmapiirin, josta saa voimia ja tukea. Tilaisuuksista virkistyneenä olen innokkaana jatkanut porhallustani koiraharrastuksen keskiössä.

Kiitos, ja tervetuloa uudelleen Satakuntaan!

– Pirjo Väkiparta –

Juhan luennot ovat kerta kerran jälkeen aina yhtä mukaansa tempaavia ja joka kerta luentoa kuunnellessaan saa pitkänkin linjan koiraharrastaja uutta ajateltavaa. Juhalla on loistavia “vanhoja” hyviksi todettuja teorioita ja aina tulee myös uusia Juhan ajatelmia joka ihastuttavat jo siksikin että Juha pitkän linjan kasvattajana ja harrastajana osaa olla avoin myös uusille tuulille ja ajatuksille. Suosittelen luentoja lämpimästi!

– Toto Wuorimaa –
Kennel Toto´s Tails

Juha on erittäin taitava luennoitsija. Hänen puhujan taidot ovat aivan omaa luokkaansa! Hän puhuu selkeästi ja vaikuttaa hyvin innostuneelta, jonka vuoksi myös yleisö kiinnostuu hänen puheesta hyvin nopeasti. Luentoja ymmärtääkseen ei tarvitse olla kokenut koiraharrastaja tai kasvattaja, vaan aloittelijatkin saavat varmasti paljon irti Juhan luennosta. Juha tarjoaa yleisölle myös mahdollisuuden esittää kysymyksiä luennon aiheeseen liittyen, mikä on erittäin hieno asia. Juhan luentoja voi suositella lämpimästi kaikille koirista kiinnostuneille!

– Saana Pirinen –

Kuulemme mielellämme palautetta kursseista.
Palautteen voit lähettää osoitteeseen: koulutus@chicchoix.com