Tervetuloa tutustumaan Chic Choix koulutus- ja luentopalveluihin sekä artikkelipankkiin!

Näiltä sivuilta löydät tietoa laajasta ja värikkäästä koiraharrastuksen ja koiran kasvatukseen liittyvistä koulutuspalveluista ja luennoista sekä tilattavista artikkeleista. Luentoja ja kursseja on kysytty paljon, toivon sivuista olevan apua oppimisesta kiinnostuneille.

Yhdistykset tai harrastajat yhdessä voivat tilata kursseja tai luentoja räätälöityinä tai laajoina paketteina oman kiinnostuksen ja tarpeen mukaan. Takaamme, että näillä luennoilla kukaan ei nukahda ja kaikki saavat ajateltavaa!

Juha on ammatiltaan opettaja, pitkään koiria kasvattanut ja kokenut ulkomuototuomari. Hän on tunnettu tarinankerronnastaan. Hänen opetustapansa on tehokas, huumorilla höystetty ja mieleenpainuva. Kaikki opetus perustuu raudanlujaan omaan kokemukseen.

Artikkeleita voi tilata julkaistavaksi yhdistysten lehdissä tai vaikkapa omien pennunhoito-ohjeiden täydentämiseksi. Luentoihin sisältyy usein artikkeli tai artikkeleita.

 

Tervetuloa viihtymään ja oppimaan maailman ihanimman harrastuksen merkeissä!

– Juha Kares

juha_ja_hirvet_9987_web
  • FM Juha Kares, koirankasvattaja, erityisopettaja, ulkomuototuomari, Suomen koirankasvattajien puheenjohtaja, freelancetoimittaja ja tutkimusmatkailija
  • kasvattanut koiria vuodesta 1983. kasvattaa ja on kasvattanut menestyksekkäästi lukuisia eri rotuja, yhteensä jo 500 valiota ja voittajaa ympäri maailmaa. Nämä koirat ovat voittaneet satoja BEST in SHOW -voittoja yli 25 eri maassa
  • matkustanut 1980-luvusta lähtien ympäri maailmaa legendaaristen koirakasvattajien opissa mm. E. Axelsson (Straigh Fire, Swe), S. Giles (Ta Sen, USA), G. & N. Hamilton ( Quailmoor, Aust.), E. Lonigro (Kinderland, USA), L. Lowy (Marlo, USA), F & R. McGregor (Littlecourt, GB) ja M. Nixon (San Jo, USA)
  • muita ”oppi-isiä” Hans Lehtinen ja Ulla Segerström
  • arvosteluoikeudet yli 100 rodulle.
  • Arvostellut paljon eri maissa, mm. Australia, Baltia, Englanti, Manner-Eurooppa, Pohjoismaat, USA ja Uusi-Seelanti
  • vieraillut lukuisten kasvattajien luona ympäri maailmaa, kaikilla mantereilla
  • yli sata julkaistua koira aiheista-artikkelia ympäri maailmaa